Betalinger

Vi accepterer flere sikre betalingsmetoder

bank

BANKLEDNING

Når kassen er gennemført, vil du se ordrebekræftelsessiden med IBAN (International Bank Account Number) og BIC (SWIFT) kode. Du vil også modtage en bekræftelses-e-mail med de oplysninger, der er nødvendige for at foretage overførslen. Angiv venligst dit ordrenummer som begrundelse for betaling.
paypal

PAYPAL

Vi accepterer også betalinger via PayPal, en meget brugt og sikker online betalingsmetode. Vælg PayPal-muligheden under betalingsprocessen, og du vil blive omdirigeret til PayPal-webstedet for at gennemføre din betaling. Hvis du har en PayPal-konto, vil du logge ind direkte og være i stand til at foretage betalingen. Hvis du ikke har en PayPal-konto, har du stadig mulighed for at betale med dit kreditkort via PayPal.

Når betalingen er bekræftet, vil din ordre blive behandlet.

Leveringsadressen indtastet i ordren skal nødvendigvis falde sammen med leveringsadressen på Paypal; ellers vil levering ikke være mulig.

ALIPAY

ALIPAY

Alipay er en meget brugt mobilbetalingsplatform i Kina og drives af Alibaba Group.

For at bruge Alipay skal du følge nedenstående trin:

  1. Under betalingsprocessen på vores side skal du vælge Alipay som din betalingsmetode. Du vil blive omdirigeret til en sikker Alipay-betalingsside.
  2. Følg instruktionerne på Alipays betalingsside for at godkende din betaling. De kan bede dig om at indtaste en bekræftelseskode eller give yderligere detaljer for at gennemføre transaktionen.
  3. Efter at have bekræftet din betaling på Alipay, vil du blive omdirigeret til vores hjemmeside, hvor du vil modtage en ordrebekræftelse og betalingsoplysninger.
wechat

WeChat

WeChat Pay er et mobilbetalingssystem udviklet af Tencent, virksomheden bag besked-appen WeChat.

WeChat Pay giver kunderne mulighed for at foretage betalinger hurtigt og bekvemt ved hjælp af deres WeChat-konti.

Følg nedenstående trin for at bruge WeChat Pay:

  1. Under betalingsprocessen skal du vælge WeChat Pay som betalingsmetode; du vil modtage en unik QR-kode, der repræsenterer det beløb, der skal betales.
  2. Når du åbner WeChat-appen på din mobilenhed, skal du scanne QR-koden gennem den indbyggede scanningsfunktion og bekræfte betalingen ved at indtaste din godkendelsesmetode (for eksempel en pinkode eller fingeraftryk).
  3. Når transaktionen er bekræftet, og efter overførslen af ​​midler, vil din ordre blive behandlet og afsendt i henhold til vilkår og betingelser.
paypal visa mastercard amex escrowpay dhl fedex paypost ems express
Top